Gezichtsbehandeling Den Haag | Beautysalon Pretty Face (2024)

Mesotherapie | Dermapen

De Fusion Dermapen is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor huidveroudering en huidverslapping. De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en ‘needlen’ van het hele gezicht. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempelt met meerder naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk wordt genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

klik hier voor meer informatie over de Mesotherapie doormiddel van de Fusion dermapen !

Microdermabrasie treatment

De Microdermabrasie Treatment is een hele intensieve behandeling waarin we collageen aanmaak stimuleren door middel van de 'Diamont Peel' deze peeling is goed voor elke huid die even een oppepper nodig heeft, maar erg geschikt voor mensen met: littekens, huid verkleuring, pigmentvlekken, rimpels, fijne lijntjes, droge en vette huid, grove poriën, grauwe en doffe huid. We combineren de Diamont Peel met Mesotherapie om de ampullen en serums in te sluizen in de 5e huidlaag. De behandeling wordt afgesloten met een masker & Cryo Therapy, hiermee gaan we over de huid met -4 graden om de stofwisseling te vertragen waardoor de ingesluisde producten langer in de huid kunnen doorwerken.

Gezichtsbehandeling Den Haag | Beautysalon Pretty Face (1)

Microdermabrasie Lunch Time

Deze behandeling is bijna hetzelfde als de uitgebreide Microdermabrasie behandeling. Het enige verschil is dat er hier geen masker en geen Cryo Therapy wordt gebruikt. Makkelijk als u weinig tijd heeft hij duurt namelijk 30 minuten,

klik hier voor meer informatie over microdermabrasie!

Carboxy therapie

Gezichtsbehandeling Den Haag | Beautysalon Pretty Face (2)

Carboxy Therapy is een gezichtsbehandeling gericht op anti-aging. Met behulp van het CO2-gezichtsmasker wordt(kooldioxide) van buitenaf de huid ingeluisd. CO2 is een afvalstof die normaal gesproken in het lichaam door zuurstof wordt opgeruimd.

Vanuit het bloed wordt zuurstof naar de huidcellen getransporteerd om het CO2 op te ruimen. Hierdoor krijgen de huidcellen in de diepere lagen meer energie met als gevolg dat ze beter in staat zijn om hyaluronzuur, collageen en elastine te maken. Allemaal benodigdheden voor een mooie jeugdige huid en zichtbare huidverbetering.

Het doel van Carboxy Therapie:

•liften van gelaat en hals; anti-aging
•slinken van vetwallen onder de ogen
•verfijnen van poriën
•bleken van pigmentvlekken
•vervagen van littekens en striae
•vermindering van rimpels

Brightening peel 40%

KRX Brightening peeling met 40% melkzuur, een peeling waarvan bekend is dat deze de huidskleur effectief verheldert en lichter maakt. Helpt de poriën te verfijnen en fijne lijntjes glad te strijken. Deze peeling laat de huid stralen. Het is ook een van de veiligste peelings, vooral voor de gevoelige huid, vanwege het hoge molecuulgewicht.

Fruitzuur behandeling

Een chemische peeling met behulp van fruitzuren is een natuurlijke, effectieve en bewezen methode voor de succesvolle behandeling voor met name een probleem huid, door zon beschadigde huid, littekens, rimpels , fijne lijntjes , pigmentvlekken, onzuiverheden en een huid met grove poriën.Een (kuur)behandeling met de speciale DR.BELTER compositie van pure glycolzuur en natuurlijke fruit extracten kunnen een nieuwe start zijn om de huid te verbeteren en een gezondere en jongere uitstraling te geven.

Green Sea Peel

Gezichtsbehandeling Den Haag | Beautysalon Pretty Face (3)

Een natuurlijke manier om de huid te peelen zonder het gebruik van zuren. De hoofdsamenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst. Het stimuleert de huid, net als micronaaldjes, die de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderd.
In tegenstelling tot chemische peelings die zijn gebaseerd op pH en zuurgraad, werkt deze peeling door het stimuleren van de cellen, de oude huidcellen te verwijderen en nieuwe huidcellen te regenereren.De activator bevat hyaluronzuur, glucaan en allantoïne om de huid te voeden en te verzachten en tegelijkertijd te behandelen met actieve stoffen uit de zee, voor een nog beter resultaat. De huid kan gaan vervellen en vernieuwd zich enorm waardoor er een natural glow ontstaat!

Wanneer green sea peel?


- fijne lijntjes
- droge huid
- ouderdomsvlekken
- dikke, verhoornde huid - ruwe textuur
- Pigmentvlekken
- vettige huid
- acne
- rimpels
Eigenlijk gewoon elke huid :)

Wij raden aan om de behandeling in kuur vorm te doen, dat wil zeggen elke 2/3 weken een behandeling voor 4 keer.
(hiervoor geldt een andere prijs als de behandeling los).

Meet Dr. Belter

Voor mensen die graag hun huid willen verzorgen maar weinig tijd hebben is de Meet Dr. Belter ideaal. In deze korte behandeling maak je kennis met Pretty Face en haar werkwijze. laat je verrassen met een heerlijke gezichtsbehandeling. In 30 minuten tijd krijgt uw huid een reiniging, peeling, masker en dag crème. De huid komt tijdens de behandeling tot rust en zal weer als nieuw aanvoelen.

Basic beauty

De basic beauty behandeling maakt zoals de naam al verraad gebruik van de basisonderdelen waar een gezichtsbehandeling uit bestaat. Namelijk een reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker en dag crème. Als extraatje ontvangt u bij Pretty Face ook een korte gezichtsmassage en sluiten we af met een hydraterende anti-aging crème.

Gezichtsbehandeling Den Haag | Beautysalon Pretty Face (4)

Goodbye impurities

Wanneer u veel last heeft van onzuiverheden in het gezicht is de reinigende behandeling een goede uitkomst. In de behandeling gaan we vooral in op het verwijderen van deze onzuiverheden, om dit proces te versterken wordt er tijdens de behandeling veel gebruik gemaakt van reinigende producten.

Cosmetische bindweefselmassage

De cosmetische bindweefsel massage is een massage die soms pijnlijk is en veel reacties kan oproepen. De huid kan op sommige plaatsen zeer gevoelig tot pijnlijk zijn. Het is de bedoeling dat de spanning van de huid afneemt en losser aanvoelt.Door bindweefsel massage maakt het lichaam collageen en elastine vezels aan. Het resultaat daarvan is dat de doorbloeding verbetert, de huid egaler wordt en de af- en aanvoer van afvalstoffen en voedingstoffen beter wordt. Over het algemeen zijn er meerdere behandelingen nodig om de doelstelling te behalen. Daarom wordt de cosmetische bindweefselmassage veel in kuurverband geadviseerd.

Gezichtsbehandeling Den Haag | Beautysalon Pretty Face (5)

Pamper me

Voor de echte verwennerij kies je voor een pamper me behandeling. De combinatie van ontspanning en huidverbetering zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Ga achterover liggen en geniet. De behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezichtsmassage, masker en wordt afgesloten met een bijpassende ampul.

Oogcontour Treatment

​De oogcontour behandeling is een intensieve behandeling speciaal voor de dunne huid rondom de ogen, werkt heel goed voor fijne lijntjes en wallen/donkere kringen. We starten de behandeling met het reinigen, vervolgens passen we een lichte microdermabrasie toe om de poriën open te zetten. Na de microdermabrasie gebruiken we het collageen vlies masker over de ogen om de huid te voeden, te hydrateren en om de celvernieuwing te stimuleren. Na het masker masseren we de rest in en sluiten we af met een serum en oog crème

Gezichtsbehandeling Den Haag | Beautysalon Pretty Face (6)

Gezichtsbehandeling Den Haag | Beautysalon Pretty Face (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated:

Views: 6653

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.